fbpx

Despre New Media

Agenție de Publicitate | PR | Marketing | Vânzări BPO

THE BUSINESS GROWTH MACHINE
propulsată de MIXul Perfect de Știință și Creativitate

Structura noastră ADN :

Publicitate – Comunicații – Arhitectură de Business – Transformare Organizațională – Media Strategy Planning and Buying – Strategie și Organizare Târguri și Evenimente – Marketing – Vânzări BPO

Suntem născuți pentru ROI, mâncăm KPI  și trăim pentru a crea business-uri sănătoase, de succes și cu o imagine de impact.

Am dezvoltat o obsesie compulsivă pentru cresterea economică a business-ului clientului, suntem  o echipă curajoasă și creativă formată din specialiști orientați pe dezvoltare de business-uri nu doar pe dezvoltarea de brand-uri.

Noi suntem THE BUSINESS GROWTH MACHINE.
Mix-ul nostru de Știință și Creativitate

Credem că un design excepțioal este rezultatul unui mix perfect de cercetare, analiză, strategie și creativitate.

Bazându-ne pe cercetare și analize tangibile, identificăm cea mai bună soluție pentru dezvoltarea unui business sănătos.

Deciziile bazate pe datele concrete, obținute în urma cercetării și a analizei, ne permit să te ajutăm să crești cifra vânzărilor tale, prin livrarea unor servicii profesioniste de creare de Identitate de Brand, Strategie de Brand, Campanii Publicitare, Evenimente și alte soluții de comunicare care conduc către creșterea profitului business-ului clientului, rezultând astfel un return of investent ( ROI ) cu o valoare mare și clienti fericiți.

 Suntem focusați pe identificarea și întelegerea nevoilor business-ului tău și pe dezvoltarea unei comunicări de brand puternice dar nu ne oprim aici, mergem mai în profunzime și invățăm tot despre competiția ta, pe nișa unde se doreste poziționarea brandu-lui, pentru a determina potențialii clienți să se reorienteze.